Hypnotisere–Lære at hypnotisere

De fleste Basic ved Form af hypnose

Der er mange forskellige teknikker til at hypnotisere. Det helt afhænger af vifte af hypnose proces du udnytte tager fat i den person, som du har hypnotiseret. For eksempel, du har været vidne til mange forekomster på tv eller yderligere iscenesatte platforme, den mest grundlæggende af dem er præfabrikerede på scenen med et par frivillige personer, der uden at vide det er at være forberedt til den mentale proces mens den udøvende kunstner picks mennesker ud og starter deres godt praktiseres og gennemtænkt magt forslag tilgang, således at alle, der deltager i et punkt af accept og samtykke til en teknik til at blive udnyttet. Det meste af tiden er det holde øje med den ticker med dine øjne, dine bliver meget søvnig bit der er alligevel meget kraftfuld eller et forsigtigt udtænkt suggestive hypnose ved hjælp af sætning udløser at følge under min kommando, når jeg snap mine tommelfingre.

Visual/lyd skjulte meddelelser af forslag

En anden form er mere skjult. Betydning kodet i somethng du har læst eller afbilledet eller har været påvirket af unknowinly gennem et par omhyggeligt skabt biograf, propaganda, positionering og kreative sæt op på det sted, de udnyttes på. Gennem rådgivning ting under mere end bagdør subconcsious grad, der holder dig på kommandoen af en vært, der udfører hypnose. Ved hjælp af en induktion af action med et par ord kommandoer eller nogen implicative udløser har været placeret på den bagerste del af dit hoved holder de dig i tilbageholdenhed til nogle niveau.

Conversational hypnose—taler for at få hvad du ønsker.

Den næsten forbudt af dem alle selv legemliggør fine kunsten af Conversational hypnose. Hvad jeg indebære gennem det vil sige, er det hovedsageligt som selv kontrollere en konvertering til at forårsage den modsatte enkelte til at handle, præcis hvordan du ønsker. Jeg er sikker på, du selv har fanget dem i aktion før bare kunne aldrig helt forklare det, måske du har praktiseret det selv på én gang eller anden og var forbløffet at du fik hvad du ønskede, bare aldrig gav meddelelse. Du oplever disse mennesker, der bruger den “gave gab”, personen du sige hvordan og blimey gjorde han pludre deres vej ind i eller ud af at en.

Okay, overveje dem eller ej, de havde fulgt et mønster af conversational hypnose kun efter en fjerntliggende lavere skala, hvorfra det kan anvendes. Personen aldrig anerkender dog deres kommer til at udøve det, det bare springer ud og bøjer en samtale til perfektion gennem deres personlige spontan magt brændt ind i deres underbevidsthed. Den, der lærer kunst og knowhow til at gå om dette er den virkelige hypnotisør. De, der i et kast fra deres tungen har fået et emne i håndfladen i deres hænder klar og venter på at tage lytte og adlyde till en triggerword eller lyd kontrol realese det. Det er hvordan kommer denne mehods kommer som forbudt. For at tro, at måske nogen – strejke en samtale blot og har hvad beder de om fra det individuelle. Det udgør den store strøm af forslag. Planlagt forsigtigt positionering af mundtlige udtryk i en samtale. Det er hvad konversation hypnose handler om, og hvis de anvendes i den rigtige måde kan være meget gavnligt at få, hvad du vil, når du ønsker det.

Leave a Reply