Bør en artikel Directory sideplacering bekymrer dig?

Alle ved, at Page Rank er vigtigt. Det angiver den indhold volumen af et websted, og det beviser også websteds popularitet, eller hvor mange eksterne links har peger på det.

Vi alle stræber efter den højeste sideplacering vi kan mønstre med god grund. At have en høj placering betyder, og trafik betyder mere salgspotentiale.

Hvilket er grunden til vi skrive og indsende artikler. Placere artikler på dit websted, øger sin relative indhold volumen, og indsende artikler med en bio-box skaber eksterne links der peger på dit websted.

Det handler om eksponering! Jo mere har vi den mere profit, vi gør.

Simple!

Men derefter plottet tykkere…

Site popularitet kommer ikke fra at have dine links bare overalt. Du ser, der er en metode til den galskab, der bringer den alle fuld cirkel.

For at opnå en højere sideplacering gennem eksterne links, du skal sætte dine artikler på websteder, der har en lige eller højere sideplacering end din gør.

Men gælder dette til artiklen mapper?

Hvis du er en, der sender artikler manuelt og er under tidspres, det hurtige svar ville være ja, det gælder.

Du har kun så meget tid til at få dine artikler til websteder, der vil bringe dig den hurtigste eksponering, du kan få.

Men når vi ser på Page Rank for artiklen mapper i disse tider med hurtig brand artikel indsendelse software, tjenester og scripts bliver det svært at vurdere gyldigheden af den hver dag statisics.

Nogle artiklen mapper for sent er dukket op ud af ingenting en uge, og næste har mere end 1.000 artikler allerede indsendt til dem. Efter en måneds tid, har nogle endda nået 5 til 10 tusind artikel.

Nu overvejer at Google tilpasser et websteds Page Rank hver tredje måned, kunne en artikel Directory vise en stor fedt “0” side rang en dag, og efter Google gør deres justeringer kunne klatre til en PR4 eller PR5 næste.

Så tænker logisk, den eneste gang en artikel Directory Page Rank bør vedrøre er du dagen efter Google gør dens justeringer.

Og selv da ville der stadig kun noget hvis du er i en gang skynder sig at få kvalitet links til dit websted og manuelt indsende til 5 til 10 af de bedste kendte steder at gøre det.

Så er svaret dobbelt…

For dem, der sender deres artikler manuelt, ja, bør aktuelle side rang for artiklen mapper bekymre dig.

Men for resten af os, hvad bør betyder mest er, at når du sender til alle mulige steder du kan, er du med til at etablere flere artiklen mapper med en højere PageRank end nogensinde før!

Dette kan kun lover godt for alle.

Leave a Reply